WIJ ENGINEEREN, PRODUCEREN EN REALISEREN UW COMPLETE INTERIEURPROJECT

BELGIË  NEDERLAND  LUXEMBURG DUITSLAND

TURN-KEY
BOUWMANAGEMENT

Als we zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het realiseren van complete projecten, dan bedoelen we ook echt compleet. U mag de term turn-key letterlijk nemen. Als wij klaar zijn met het coördineren en realiseren van uw interieur, hoeft u alleen nog maar de sleutel om te draaien en u kunt aan de slag. Plafonds, wanden, maatwerkmeubilair, complete installaties, schilderwerk, stoffering, vloerafwerking en overige bouwkundige werkzaamheden: wij verzorgen alles voor u.

UW EXTERNE BOUWAFDELING

Wat we ook doen, we doen het samen met u. Vertrouw daarom op de hoogste kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit. Dat we over alle gewenste certificeringen en normeringen beschikken, spreekt voor zich. Als uw externe bouwafdeling staan we in elke fase van het bouwproces voor u klaar. Ook nadat het project gerealiseerd is.

Overleg design interieur winkel

WIJ ONTWIKKELEN UW CONCEPT

Uw product of dienst in de markt zetten? Dat wilt u natuurlijk goed doen. Daarom ontwikkelen we graag een doordacht concept voor u. Samen met de beste specialist voor uw situatie analyseren we uw wensen en maken we een plan van aanpak. Zodra u hier 100% tevreden mee bent, zorgen we voor de beste prijzen tegen de beste condities.

PROJECTMANAGEMENT

Overzicht en inlevingsvermogen zijn de speerpunten bij projectmanagement. Dat zijn dan ook de twee belangrijkste zaken die we voor u inbrengen. Wij fungeren als de centrale spil in het bouwteam en zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens de realisatiefase. We zorgen ervoor dat de begrotingen en planningen perfect uitgevoerd worden en bewaken de deadlines. En we houden de regie in uitvoerings-, en coördinatie-overleggen. Uiteraard kunt u rekenen op topkwaliteit, aangezien we ook de realisatie van het project op locatie begeleiden. Zo komen we tot het juiste resultaat voor u.

PRODUCTIE EN PLANNING

Kwaliteit is ons visitekaartje, daarom leveren we uitsluitend maatwerk in hout, metaal, kunststof, composiet etc. Ons zeer uitgebreide netwerk van productiepartners in binnen- en buitenland staat tot uw beschikking. Wij weten precies wie de specialistische kennis heeft om u het beste te kunnen helpen met uw concept. Wij zorgen voor de kwaliteitscontrole en leggen de lat altijd hoog, in alle onderdelen van het productieproces. Optimale kwaliteitszorg en een onberispelijke afwerking: zo herkent u een project van Make Interiors!

SERVICE EN ONDERHOUD

Lekkage, brandschade, cv-problemen, een niet werkende airco of andere ongemakken? Wij bellen eerst de brandweer wanneer dat nodig is en daarna lossen wij de vervelende gevolgen van een calamiteit direct voor u op. Onze storingsdienst staat 24/7 voor u paraat. We werken met streng geselecteerde vaste partners, die weten hoe belangrijk het is om snel en adequaat te reageren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft nu een calamiteit? Bel ons direct op +31 314 64 32 95.

old abandoned building inside design

Wilt u weten wat de nieuwste trends en technieken op interieurgebied zijn? We hebben een speciale inspiratiepagina gemaakt. Hierop staan onze verzorgde projecten en blog items die de huidige trendontwikkelingen op het gebied van interieur laat zien.

Heeft u zelf een inspirerend interieur gezien of bent u benieuwd wat Make Interiors voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

NIEUWSTE TRENDS EN TECHNIEKEN

VOOR INTERIEURS
DIE INSPIREREN

MEER WETEN?

LATEN WE
KENNISMAKEN!

Adres

Make Interiors BV
Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
The Netherlands

email

info@makeinteriors.nl